Knihkupectví Comenius

Detail knihy

BYLINKOVÁ REVOLUCE

BYLINKOVÁ REVOLUCE

BYLINKOVÁ REVOLUCE
Autor: Langelier Kathi
Nakladatel: ANAG spol. s.r.o.
EAN: 9788075543691
Žánr: Botanika
Stav: Skladem
Běžná cena: 529 Kč
AKČNÍ CENA: 503 Kč
Anotace

Moderní průvodce holistickým zdravím a wellness za pomoci rostlin.

Objevte léčivou sílu rostlin pro podporu vašeho zdraví a pohody

Objevte léčivou sílu rostlin s Kathi Langelierovou, bylinkářkou oceněnou za její blog Herbal Revolution Farm + Apothecary. V této krásné a inspirativní knize Kathi představuje své nejoblíbenější a nejúčinnější recepty pro podporu vašeho zdraví a pohody. Ozdravte každou část těla pomocí jedinečných doma vyrobených čajů, tinktur, sirupů, potravin a prostředků pro péči o tělo a jiných přípravků. Mezi doporučené patří Bezinkový sirup s kořeny reishi pro posílení imunity, Čaj na zklidnění střev, který vyživuje váš zažívací systém, a Blahodárný elixír proti úzkosti. Výluh rostlin v tak jednoduchých základech, jako jsou voda, olej nebo alkohol, má zázračný účinek a Kathi provází čtenáře na jejich bylinkové cestě s takovou moudrostí a péčí, jaké lze získat pouze po mnoha letech praxe.

Poznávejte rostliny nacházející se kolem vás a naslouchejte svému tělu

Vědění je moc. Přečtěte si tyto recepty, poznávejte rostliny nacházející se kolem vás a naslouchejte svému tělu. Díky Kathi a jejím doporučením získáte vlastní sílu, která uzdraví to, co vás trápí, obnoví vaši životní vitalitu a udrží wellness v celém těle, mysli a duši.

Řekli o této knize:

„Poslední roky se čím dál tím více lidí obrací k přírodním postupům alternativní léčby a jednou z nejvíce využívaných možností je bylinná léčba. Fytoterapie, jak je tato metoda také nazývána, je prověřená staletími. Mezi benefity, které tato metoda tělu přináší, patří pročištění organismu, dodání stopových prvků a vitamínů, harmonizace organismu a samozřejmě také pomoc při řešení specifických zdravotních problémů. K získání informací o bylinách je na trhu k dispozici spousta herbářů, ale tato kniha je skvělá v tom, že čtenáře seznamuje s možností každodenního využití daných bylin a zároveň popisuje, jak lze jednotlivé byliny zkombinovat za účelem řešení specifických zdravotních obtíží spojených s konkrétními orgány. Pevně věřím, že tato kniha bude vaším pomocníkem a průvodcem na každodenní cestě životem.“

Mgr. Jarmila PODHORNÁ, společnost Naděje

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo