Knihkupectví Comenius

Detail knihy

CO SE DĚJE S POTRAVINAMI PŘI PŘÍPRAVĚ POKRMŮ

CO SE DĚJE S POTRAVINAMI PŘI PŘÍPRAVĚ POKRMŮ

CO SE DĚJE S POTRAVINAMI PŘI PŘÍPRAVĚ POKRMŮ
Autor: Dostálová
Nakladatel: Forsapi
EAN: 9788090382084
Žánr: Zdravověda
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 143 Kč
AKČNÍ CENA: 136 Kč
Anotace

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo