Knihkupectví Comenius
Všechny informace o
Autor: | Dostálová |
Nakladatel: | Forsapi |
EAN: | 9788090382084 |
Žánr: | Zdravověda |
Stav: | Na dotaz |
Běžná cena: | |
AKČNÍ CENA: | 136 Kč |
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
Kontaktujte nás
Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.