Knihkupectví Comenius

Detail knihy

EVROPA K NAKOSNUTÍ NÁPADITÝ CESTOPIS PRO DĚTI

EVROPA K NAKOSNUTÍ NÁPADITÝ CESTOPIS PRO DĚTI

EVROPA K NAKOSNUTÍ NÁPADITÝ CESTOPIS PRO DĚTI
Autor: Pecharová Lenka
Nakladatel: Portál
EAN: 9788026219286
Žánr: Mapy - Cestopisy
Stav: Skladem
Běžná cena: 349 Kč
AKČNÍ CENA: 332 Kč
Anotace

Milí objevitelé,
vítejte na cestě Evropou. Navštívíte rodiště prima sportů, oblečení i vynálezů, zjistíte, k čemu slouží největší přístroj planety, kde vystavují nejstarší evropskou mumii, jaká evropská bankovka má nejvyšší hodnotu i kam až sahá nejhlubší stanice metra. Belgii vám představí reportér Tintin, na Islandu potkáte papuchalky, a kdo vás bude čekat v Nizozemsku, to by vás určitě nenapadlo ani ve snu. K tomu hry, rébusy plus hromada hádanek a vtipů!
Kniha je určena zvídavým čtenářům od 8 let, kteří rádi cestují a dozvídají se zajímavosti ze zemí Evropy. Především děti seznámí s kulturně-historickými souvislostmi a přírodními zajímavostmi kontinentu, kde žijí.

Lenka Pecharová vystudovala Filozofickou fakultu UK a přes dvacet let působí na základní škole. Vede své žáky především k chápání mezipředmětových souvislostí. Nakladatelství Portál vydalo její knihy Od blechy po slona, Počítáme s vitaminy, Po stopách Karla IV. a Po stopách stoleté dámy.
Lukáš Fibrich je český ilustrátor a grafik. Kromě mnoha knih je autorem několika komiksových seriálů, spolupracoval výtvarně na řadě učebnic a nevyhýbá se ani reklamní ilustraci. V Portále vyšly s jeho ilustracemi např. knihy Kluci netančej!, S Komenským do komiksu a s Lenkou Pecharovou ilustračně spolupracoval na knize Po stopách stoleté dámy.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo