Knihkupectví Comenius

Detail knihy

JAK SI LIDÉ HRAJÍ

JAK SI LIDÉ HRAJÍ

JAK SI LIDÉ HRAJÍ
Autor: Berne Eric
Nakladatel: Portál
EAN: 9788073679927
Žánr: Pedagogika, psychologie
Stav: Na dotaz
Běžná cena: 299 Kč
AKČNÍ CENA: 285 Kč
Anotace

Když kniha Jak si lidé hrají vyšla poprvé pøed bezmála padesáti lety, stala se revoluèním textem umožòujícím porozumìt, co se skuteènì dìje mezi lidmi bìhem základních sociálních interakcí. Publikace se stala na dlouhou dobu populárnì psychologickým bestsellerem, který autorovi pøinesl slávu a uznání, a jednou ze základních knih transakèní analýz.
My všichni bez pøestání hrajeme hry – sexuální hry se zástupci druhého pohlaví, manželské hry s našimi partnery, mocenské hry s našimi šéfy, soutìživé hry s našimi pøáteli... Berne nás nechává porozumìt tajným trikùm a nevìdomým manévrùm, které jsou souèástí našich dùvìrných vztahù. Po pøeètení knihy se všichni v nìjaké høe poznáme a poznáme i naše partnery, rodièe, kolegy. Nìkteré vìci se zmìnily, tak jako doba, ale nìkteré se nemìní. Proto zùstává tato kniha i po letech stále aktuální a pøínosná pro pochopení vztahù mezi lidmi a chování vlastní i ostatních.
Eric Berne (1910–1970) je známý jako zakladatel transakèní analýzy. Napsal øadu knih, z nichž nejslavnìjší je právì titul Jak si lidé hrají. Knihu mùžete koupit také jako audioknihu na CD a také jako e-knihu.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo