Knihkupectví Comenius

Detail knihy

OBAL NA KNIHU KOŽENÝ

OBAL NA KNIHU KOŽENÝ

OBAL NA KNIHU KOŽENÝ
Autor:
Nakladatel: Dobra Plus
EAN:
Žánr: Dárkové předměty, záložky
Stav: Skladem
Běžná cena: 480 Kč
AKČNÍ CENA: 456 Kč
Anotace

Naučte se fotografovat jídlo na špičkové úrovni, i když jste úplný začátečník! Profesionální techniky fotografování jídla Vás vše naučí krok za krokem. Uvidíte v praxi profesionálního fotografa a šéfkuchaře hotelu Hilton, jak se fotí jídlo na nejvyšší úrovni. Postupně se naučíte: Jak vybrat vybavení do 5000 Kč. Jak pracovat s ohnisky při fotografování jídla. Techniky profesionálního nasvícení jídla. Dodat pomocí speciálního postupu třpyt každému jídlu. Pracovat s protisvětlem jako nejmocnějším nástrojem při focení jídla a moho dalších technik a postupů, které se používají v každodenní praxi. Vhodné i pro úplné začátečníky. Video ve Full HD. 144 minut plných informací. 23 kapitol. Kurz je dodáván na USB flash disku. Obsah kurzu Úvod Jaké parametry má mít fotoaparát na focení jídla Objektiv na fotografování jídla Studiové vybavení za méně než 5000 Kč Tajemství 66 procent Ultimátní nastavení světla Nečekané zbraně profesionální fotografů jídla Dva základní úhly focení jídla Tipy šéfkuchaře hotelu Hilton Málo známé způsoby jak vyprávět příběh Jednoduchý trik na mystickou atmosféru Utajovaný způsob fotografování hamburgerů Co by měl každý vědět o dynamické fotografii Technika osvěžujících fotografií jídla Přesný postup focení top view Nečekaný způsob focení v protisvětle Mistrovská technika třpytivosti Lektor kurzu Filip Obr je zkušený fotograf jídla, který pracoval s Romanem Paulusem na fotografiích pro mischelinskou restauraci Alcron. Mezi další spolupráce lze jmenovat restauraci Next Door Zdeňka Polhreicha nebo hotely Hilton. Během letité praxe nasbíral mnoho zkušeností, o které se s vámi rád podělí.

Kontaktujte nás

Nejrychlejší cesta, případně využijte odkaz KONTAKTY.

Adresa

Kovářská 4, 669 02 Znojmo