Knihkupectví Comenius

Detail knihy

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1. UČEBNICE

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1. UČEBNICE

TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ 1. UČEBNICE
Autor:
Nakladatel: FORTUNA Judr.František Talián
EAN: 9788071689126
Žánr: Kuchařky, výživa
Stav: Skladem
CENA: 190 Kč
Anotace

První díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby (i s ohledem a evropskou legislativu), na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Vzhledem k obsahové náplni tohoto dílu je tato publikace nejenom potřebnou publikací pro školy, ale také vhodným zdrojem informací pro provozovatele gastronomické výroby.Dále popisuje zpracování potravina přípravu polévek.